O-ringen, dag 2: to fra Oppsal i topp 10 sammenlagt

Håkon Raadal Bjørlo tok en ny tredjeplass i H21Lång, og holder også tredjeplassen i sammendraget blant over 120 løpere. Kari-Ann Ånensen ble nummer 14 i D35Kort, og er nummer ni sammenlagt.

Det var en ny, krevende dag med langdistanse fra arenaen Pattons hage i Uppsala. Terrenget var raskt, men det var lett å gjøre feil.

Deler av H21Lång-løypa. Tenk gjerne litt på hvilket veivalg du ville tatt fra f.eks 8 til 9.

Håkon imponerer med meget stabil løping i H21Lång, det er jo selve nøkkelen til å lykkes i fleredagersløp – og har bare seks minutter opp til teten etter to etapper. I samme klasse er Olai Stensland Lillevold nummer 35.

Vegard Jarvis Westergård hadde et knall-løp på første dag i eliteklassen, 22.plass og fjerde beste nordmann, men det ble noe tyngre på dag 2. Han ble nummer 51 og er nummer 40 totalt.

I H16 ble det levert sterke løp av Oppsals to løpere. Sondre Olaussen var ikke helt heldig med den første etappen, men slo tilbake med 16.plass, fem minutter fra pallen. Christoffer Ånensen var 59 sekunder bak Sondre på 24.plass, og ligger på 14.plass totalt.

Resultater dag 2

Onsdag er det hviledag for alle unntatt eliten, før konkurransene flyttes til det legendariske terrenget Lunsen for de tre siste dagene av O-Ringen 2022.