Sommer-roundup 2: hard galopp-avslutning

Det ble en knallhard avslutning på Sørlandsgaloppen med langdistanse i vrient vestfoldterreng. Oppsal-troppen kom likevel trygt gjennom, og det ble levert fine resultater også i løp fire.

Per-Ivar Nikolaisen tok seier nummer to i H45 på like mange dager, mens Mila Zaharinova var tilbake på topp i D40. Mila tok også Oppsals eneste sammenlagtseier i år!

Tina Kalleson ledet D17-20 før siste dag, men måtte se seg passert av en tsjekkisk løper på avslutningsetappen – likevel en flott andreplass! Pallplass ble det også på Eivind Vågsnes i H14, han ble nummer tre sammenlagt.

Dessuten var det mange råtasser som fikk en smak av Sørlandsgaloppen, antageligvis ikke for siste gang!

Noen bilder:

Resultater søndag

Resultater sammenlagt

Men kort tilbake til Vestfold-terrenget: å tolke og takle vegetasjonen der nede kan jo være en utfordring, for å si det pent. Per-Ivar bidrar med et eksempel:

Her er altså raskeste veivalg i lysegrønt, gjennom bøkeskogen langs bekken til venstre for Kollen – ikke stien! Sånt vet man bare etter mange turer i vestfoldterreng!

 

Her er det derimot  ikke bøkeskog, og dermed kjører man seg helt fast.

Noen fikk nok av utfordringene på solkysten etter et par dager. Arnhild Krogh var blant dem som rømte til fjells og Gammelskolla 2-dagers i regi av Ringsaker OK. Her hentet hun en pen andreplass i kvinnenes kortløype på lørdagen. Også i fjellterrenget var det flere Oppsal-løpere på plass.

https://eventor.orientering.no/Events/ResultList?eventId=15748&groupBy=EventClass