Konkurranse

WMOC: stang ut på mellomdistansen, nye sjanser på langdistanse

Det ble tøft for Oppsals tre løpere i veteran-VM da skogsfinalene startet i dag. Etter en solid kvalifisering hvor alle kom seg videre til A-finale med god margin ble det mer trøbbel i mellomdistansefinalene. Mest trøbbel var det for Kjell Winther, som berget plass i langdistansefinalen med et nødskrik – han ble nummer 68 og hadde, om vi har tolket arrangørens Bulletin 2 riktig, den siste plasseringen før “nedrykk” til B-finale i M75. Vi regner med at det er en revansjesugen Kjell som stiller til start i langdistansefinalen på lørdag!

Det blir tid til å være sosiale i Italia (foto: Aase Flydal)

Roar Flydal tok 31.plass i M75, mens Aase Flydal sto for den beste Oppsal-plasseringen ved å bli nummer 28 i W75.

Roar Flydals rute gjennom Foresta Umbria (fra livelox)

At nivået er høyt i WMOC er det ingen tvil om, det er mange store o-navn og tidligere verdensstjerner på resultatlistene. Det hører likevel til sjeldenhetene at løpere deltar i både VM og veteran-VM. Men det gjorde Daniel Hubmann i år – 39-åringen måtte se seg slått av ukraineren Oleksander Martsjuk i M35!

Resultater