WMOC: Kjell tok BRONSE på sprinten

Idyllisk postplassering mot Middelhavet på finalen i Vieste

(Oppdater etter finalene) Kjell Winther tok en strålende bronse i H75 under World Masters Orienteering Championship («veteran-VM) i Italia.
Mesterskapet går i Puglia sør i Italia, og deltagerne måtte takle såvel varme som tricky sprintutfordringer. I mål var Kjell 27 sekunder bak den britiske vinneren Peter Gorvett, mens det bare var fem sekunder fram til belgieren Freddy Sillien på sølvplass.
Roar Flydal klarte også A-finale i H75, men ble dessverre disket fra en plassering rundt nr 40 etter en feilstempling. Aase Flydal ble nummer 31 i D75.

Under kvalifiseringen søndag ble Kjell nummer tre i sitt kvalifiseringsheat. Roar Flydal og Aase gikk også til A-finale med god margin.

WMOC har hviledag i morgen og fortsetter med kvalifisering til skogsdistansene på onsdag.