Andre periode i gang – nå er alle Ola Dilt-postene i terrenget

3.juli var alle årets Ola Dilt-poster på plass i terrenget – nå kan man også nyte terrenget rundt Spinnern og Sandbakken! Turorienteringen har hatt en enorm oppsving fra og med det første korona-året 2019, og gledelig nok virker det som om interessen for å finne fram i skogen har holdt seg selv om folk nå har et større tilbud av fritidsaktiviteter igjen, noe oppslutningen om klubbens orienteringskurs for voksne også tyder på.

Husk at Ola Dilt-postene både kan brukes som fine turer OG som treningsposter for de som vil ha litt fart! Lag dine egne løyper!

Årets Ola Dilt finner du her: https://www.turorientering.no/v/orienteering/organizer/277

Orienteringskurset klubben holdt for voksne var populært blant mange turorienterere (begge foto: Torgeir Stenstad)