Kort frist: kjøp løpstøy med sponsormerkene – spesielt viktig for NM-løpere

Styret oppfordrer alle NM-aktuelle løpere i senior og juniorklasse (inkludert 16-åringer som planlegger å løpe NM junior stafett) til å bestille løpstøy som profilerer våre samarbeidspartnere. Bruk rabattkode Oppsal50%Overdel for å få overdelene til halv pris. Det samme gjelder trenere og støtteapparat til disse konkurransene. (Klubben vil i tillegg kjøpe inn noen overdeler til utlån)

Trimtex har satt opp en butikk svært raskt for oss, men det betyr også kort bestillingsfrist:

Bestillingsfristen er 10.juli – da får vi levering i uke 36, dvs samme uke som NM ultralang, og før Nighthawk, KM, NM senior og junior – og 25-manna!

Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken: https://trimtex.no/no/search?cgid=TS0001757

NB! Bildene av de nye draktene kommer ikke i webshopen før onsdag!

Merk at det er noen nye produkter i webshopen. Først og fremst kan man nå velge mellom to typer løpstrøye: Basic, som er den modellen vi har nå, og Speed, som er den nye toppmodellen, med enda tightere passform og glidelås i halsen. Begge de nye løpstrøyene har klubblogoen på venstre side av brystet og logoene til samarbeidspartnerne Daimyo og Livelox på høyre side sammen med vårt eget “varemerke” OlaDilt. Second space-logoen er plassert på venstre arm, 15-stafetten/KVM-logoen på høyre. Livelox-logoen er plassert på ryggen.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

I tillegg kommer Feather, som er en svært lett treningsjakke, og Flex,  tynn genser/mellomlag til etter løp/trening.

Det er også sommersalg på en del varer fra den ordinære kolleksjonen (altså ikke klubbtøy)

Her er litt info fra Trimtex:

Det er viktig å bestille innen tidsfristen. Vi kan dessverre ikke legge til ordre som kommer inn etter team shoppen er stengt.
 
Vi gir deg her en rask innføring i hvordan du logger deg inn og handler i nettbutikken vi har satt opp for din bedrift eller klubb: https://www.youtube.com/watch?v=_AaRMLfgSTA

Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller fra oss. På mobil må du scrolle litt nedover på siden for å finne disse to valgene.
 
«Teamkode for innmelding» trykk «Logg inn»
 
Hvis du skulle komme bort fra siden, kan du logge inn med aktiveringskode/teamkode: OppsalO22
 
Er du usikker på hvilken størrelse du skal velge, se vår informasjonsfilm her: https://trimtex.no/no/fitle/Fitle.html
 
Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom.
 
Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.
 
Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på support@trimtex.no eller per telefon 37 26 91 00.