Over 50 til Kongsvinger – for å løpe, lære og reklamere

En stor Oppsal-tropp drar i helgen til Kongsvinger for årets utgave av O-festivalen. For noen blir konkurransene det aller viktigste, for andre blir det heller å prioritere å se hvordan årets arrangører av O-festivalen løser ulike ting, og selvsagt må vi reklamere for neste års løp! Uansett satser vi på at det sosiale vil være på topp!

Oppsal-løperne utstyres med t-skjorter med O-festivalen2023-logo og “velkommen til Oslo” på ryggen, og forhåpentligvis blir budskapet godt synlig på arenaene i helgen.

Logoen er rentegnet av Sigurd Fandango (som har vært å se i Oppsal-drakt ofte tidligere og mer sporadisk de siste årene) og Sofie Rostad med utgangspunkt i et forslag fra Katrine Bjordal Veggan. Det var som dere sikkert husker gjennomført en logokonkurranse i vinter. På sprintklubbmesterskapet ble de som hadde sendt inn forslag gjort stas på: Julia, Amelie, Tuva og Katrine.

Det er stadig mulig å melde seg på i direkteløyper til helgens konkurranser, sprint på Kongsvinger festning fredag, mellom– og langdistanse lørdag og søndag. 40 av Oppsal-løperne bor på Ingelsrud gård en halvtime sør for Kongsvinger, her blir det supersosialt hele helgen og stor felles middag lørdag, og det er god plass til telt eller campingvogner/bobiler – etternølere må ta kontakt med Thor!