Trimtex Cup: Sterk 2.plass til Christoffer i røff skråli

Mens junior og senior er i Finland var noen av ungdommene opptatt med Trimtex Cup i Nittedalsløpet lørdag. Christoffer Ånensen tok andreplass i H15-16, 2.27 bak vinneren Erlend Sommerhein. Christoffer er nå bare et poeng bak sammenlagtleder Jonas Fenne Ingjerd. Sondre Olaussen ble dessverre diskvalifisert i dag, men holder femteplass sammenlagt.

I D15-16 ble det femte- og sjetteplass til Synne Syversen Gihle og Synne Utseth Bøhlerengen. De to ligger på femte- og niendeplass i sammendraget når cupen tar sommerferie.

I H13-14 er Eivind Vågsnes best av Oppsal-løperne, han deltok ikke i dag, men holder sjetteplass i sammendraget.

Sammenlagtstilling i Trimtex Cup før sommerpausen

Det ble to seiere til Oppsal i klasser uten cupstatus: Kari-Ann Ånensen vant D45, mens Arnhild Krogh vant D50.

Resultater fra Nittedalsløpet

Kari-Ann delte også kartet sitt på facebook, og det må være lov å antyde at man har sett mer fristende utfordringer enn dette strekket:

Ikke minst det noen Oppsal-løpere dro til Geilo 3-dagers for å oppleve – dagens løp på Tunhovd bød på retningsløping, kurveorientering og kvitmose!

Drømmeterreng på Tunhovd foto: Snorre Veggan)

Allerede i går tok Petter Næss en sterk andreplass i H70 på sprinten ved Geilo sentrum, og han fulgte opp med en niendeplass i dag. Katrine Bjordal Veggan tok fjerdeplass i D17-18.