Bra løpshelg, to KM-gull og mange fine prestasjoner

Sondre Olaussen (H15-16) og Tina Kalleson (D19-20) ble kretsmestere på mellomdistanse søndag. 35 Oppsal-løpere stilte til start i Østmarka OKs Høydepunktet.

KM mellomdistanse for ungdomsklasser, junior og H og D21 var lagt inn i Østmarkas løp. I et utfordrende nærterreng ble det to KM-gull til Oppsal: Tina Kalleson tok en klar seier i D19-20, mens Sondre Olaussen løp imponerende raskt i H15-16, leverte dagens beste kilometertid fra en Oppsal-løper og tok gullet med to minutters margin. Og Oppsal-gutta herjet i denne klassen: Christoffer Ånensen fulgte opp med bronse – en to minutters bom kostet ham sølvet. Som om ikke det var nok ble det fjerde- og femteplass til Sigurd Hobøl og Aksel Aubert, rå laginnsats!

Ask Olaussen tok sølvmedalje i H17-18. I de øvrige KM-klassene ble det ikke medaljer, men det ble levert fine løp. Synne Syversen Gihle ble nummer fem i D15-16, under to minutter fra bronse. Eskil Hobøl tok en sterk sjetteplass i H13-14, her ble det niendeplass til Simen Ånensen og 10.plass til Eivind Vågsnes.

I klasser uten KM-status ble det ytterligere tre klasseseiere, til Vigdis Hobøl (A-åpen), Kari-Ann Ånensen (D40) og Espen Aubert (H40).

Resultater: https://eventor.orientering.no/Events/ResultList?eventId=15444&groupBy=EventClass

Lørdag var det Huldersprinten i regi av Fet OL. Dette var også Trimtex Cup for ungdomsklassene. Christoffer Ånensen vant H15-16 etter et kanonløp hvor han presset kilometertiden under sju minutter. Sondre Olaussen ble nummer 4 i samme klasse, også Aksel Aubert og Sigurd Hobøl ble topp 10 – stabil og bra helg!

Det ble også klasseseiere til Per-Ivar Nikolaisen (H40), Tina Kalleson (D17-seier begge dager!) og Petter Næss (H70). Vi noterer oss også heftig Oppsal-duell og god stemning i H11-12 der Nils og Magnus hadde et durabelig oppgjør, der Nils forsøkte å løpe inn igjen på slutten minuttene som Magnus hadde tatt ham igjen med. Men tross av at han ga absolutt alt, ble det en umulig oppgave!

Resultater Huldersprinten

Denne bildekrusellen krever javaskript.