Klubbtur til O-festivalen: topp, sosial overnattingsmulighet

Bli med på klubbtur til O-festivalen 24.-26. juni! Det er sporet opp et supert overnattingstilbud en liten halvtime fra konkurranseområdene!

O-festivalen 2022 består av sprintløp på festningen og to løp i legendarisk terreng øst for Kongsvinger, se mer på hjemmesidene. Vi arrangerer jo o-festivalen neste år så vi håper fleste mulig blir med slik at vi får sett og lært – ved siden av å løpe og ha det fint.
Vi har booket Ingelsrud gård for overnatting (takk til Per Ivar som fant stedet) Dette er en «ekte» gård hvor de akkurat nå er opptatt med lamming og våronn. Gården ligger på Tobøl i Eidskog kommune, 30 minutter sør for Kongsvinger. De har en rekke forskjellige overnattingsmuligheter (se under).
Ingelsrud gård tilbyr også en rekke andre fasiliteter og aktiviteter, eksempelvis badestamp, klatrevegg og aktivitetsrom med barnebowling, billiard, dart mm, badestrand med stupetårn, volleyballnett og stell og foring av dyra på gården.
Det er mulighet for frokostbuffe og wokmiddag (lørdag) i låven. Samlet kostnad for 2 frokoster og lørdagsmiddag er kr 600 (kr 500 for barn under 10 år). Det koster kr 50 å smøre med matpakke for de som ønsker det.
Vi tror dette er blir en spesiell og veldig hyggelig helg!
Overnatting i seng koster kr 400 per pers pr natt. Det er totalt 23 sengeplasser fordelt på 5 bygg:
1. Kårbolig; møblert feriebolig med to soverom, kjøkken, stue, bad med dusj, strøm og vann
2. Drengestue: Lite studiohus, soverom og stue i ett, lite bad med dusj og lite kjøkken med kjøleskap og komfyr, strøm og vann. Egnet for 2-3 pers.
3. Hønsehuset/brudesuite: nyrenovert ettroms suite med en stor dobbeltseng og en liten sittegruppe. Huset har strøm men ikke vann.
4. Stabbur med spiseplass og felles oppholdsrom i 1. etg, strøm, men ikke bad.
o Stabbur – separat dobbeltrom med kingsize seng.
o I 2. etg er stor sovesal med 11 store madrasser og sittegruppe.
Sovesalen i stabburet tenker vi egner seg best for en ungdomsgjeng eller 2-3 familier som kjenner hverandre godt.
Utover overnatting i seng så finnes det flere muligheter på gården:
– Lavvo-leie kr 500 pr oppsatt lavvo (uten seng, liggenunderlag) Tilgjengelig 6-8 stk.
– Hengekøye kr 100 per pers per natt (leie av hengekøye kr 100 per stk)
– Eget telt eller campingvogn – gratis
Vi satser selvsagt på at 23 sengeplasser ikke vil i nærheten av å være nok til å huse alle Oppsal-løpere som vil delta! Ved konkurranse om sengeplassene prioriteres de som mest behøver ro (eksempelvis satsende juniorløpere), for øvrig gjelder først til mølla-prinsippet.
Det er nærmest ubegrenset plass til telt/campingvogn.
Ønsker du overnatting – send en melding på Messenger til Thor Mella eller epost til thormella@hotmail.com så raskt som mulig og seinest lørdag 21. mai. Oppgi både hvilke/hvilken overnattingstilbud du primært ønsker og hva som er aktuelle alternativer.
Ett år før vi selv skal arrangere Norges viktigste orienteringshelg er det viktig at vi stiller mannsterke for å lokke folk til Oslo neste år, så meld dere på til en super orienteringshelg i inngangen til sommerferien!
Påmelding til selve løpene gjør du som vanlig i eventor!