NM-GULL til Ingeborg på knockoutsprinten

Vi gratulerer Ingeborg Roll Mosland med NM-gull på knockoutsprint! I en jevn finale hadde hun den beste taktikken og løp inn til medalje nummer to på like mange dager.

Her er en video Rolf tok fra innspurten:

FullSizeRender

-Jeg visste det var viktig å være først over gjerdet inn i parken. Og så var det bare å løpe, sa Ingeborg til speakeren etter målgang. På de siste strekkene mot mål hadde hun kontroll på resten av feltet. Bak henne var det en voldsom kamp om de øvrige medaljene, og gårsdagens vinner Mathea Gløersen fra OTO tok sølvet etter en voldsom sluttspurt, mens Freidigs Maria Strømdal Wiik tok bronsen.

Ask Olaussen tok seg til finale i H17-18 etter tredjeplass i sin semi. Tempoet var høyt og det var svært jevnt, og det endte med 11.plass til Ask.

Ane Hustvedt og Tale Nordby Hvenekilde (begge D17-18) ble slått ut i semifinalen, mens Sigurd Rødnes og Marius Aamodt (begge H17-18), Katrine Bjordal Veggan (D17-18) og Tina Kalleson (D19-20) ikke gikk videre fra prologen.

Anselm Reichenbach fortsetter å imponere i NTNUI-drakta og tok bronse i H19-20. Han er den eneste i H19-20 med medalje begge dager.

NM sprint avsluttes med sprintstafett søndag. Der stiller Oppsal med tre lag!