Litt info før TIOMILA 2022

Nå er det under en uke til avreise til Tiomila. Bussen kjører fra Ulsrud T 1400 på fredag. Møt opp i god tid så vi ikke blir forsinket fra start. UK er i sluttfasen når det kommer til lagene og de vil bli offentliggjort med en gang de er klare.

Vi har blitt nødt til å bytte hotell ettersom det vi opprinnelig skulle bo på har blitt mottak for flyktninger fra Ukraina. Hotellet vi nå skal bo på heter Åkerby herregård og ligger ca 45 min kjøring fra arena.

Det er bestilt leiebrikker til de som ikke har det fra før av, de brikkene kan kun brukes en gang og må ikke blandes med de som ikke har blitt brukt enda, mer info om dette gis på bussen. Vi reiser til arena i god tid lørdag morgen slik at ungdommene har god tid til sin start 1030.

Langtidsvarselet viser foreløpig ålreit vær, vi håper at det skal fortsette å holde seg stabilt. Det er allikevel lurt å pakke med seg en del varme klær, det blir alltid kaldt i løpet av natten.

Fredag kveld har vi bestilt middag til alle som skal sove på hotellet. Meld fra til meg om eventuelle allergier som må sendes videre til hotellet.

En kort pakkeliste: 

Kompass, Si-pinne (de som har), tøy til å løpe O-løp, håndkle, sovepose, liggeunderlag, stol, luer, votter, buff, toalettsaker, ullundertøy, varm genser, evt tykk boblejakke, ekstra sokker, Fulladet LYKT og ekstralykt for de som skal løpe nattetappe, powerbank.

Vi har bestilt tre telt/vindskyddplasser som primært skal brukes til soving. Klubben har med tre store lagstelt som kan brukes til soving. Hvis noen f. eks vil ha med egne tunelltelt til soving er det bare å ta det med på bussen, det skal være nok av plass til det.

I tillegg til dette har vi topptelt på arena med fin utsikt til innløpet! Her er det gulv, bord og varme som vil hjelpe på når det blir mørkt og kaldt utover natten!

I løpet av dagen satser vi på å lage et felles måltid med varm mat til alle oppsalløpere, det er allikevel lurt å kjøpe med seg mat og drikke til resten av helgen når vi stopper med bussen på vei nedover.

Det eneste som gjenstår før avreise er at alle holder seg skadefrie og friske! Resterende info vil bli gitt på bussen.

Egenandeler: 

Ungdom og junior/student: 800 kr

Voksne: 1600 kr

Voksne med egen reise: 800 kr