Innbydelse TIOMILA 2022 for Oppsal Orientering

Tiomila 2022 blir arrangert – første helg i mai er det endelig klart for et lenge etterlengtet gjensyn med den svenske gigantstafetten. I år er arenaen ved Örebro, noe som gir kortere reisevei enn vi har vært vant med enkelte andre år.

Oppsal har lange tradisjoner når det kommer til Tiomila, og i år stiller Oppsal med hele tre ungdomslag, to damelag og to herrelag. Vi trenger løpere i alle aldre og på alle nivåer for å få stilt lag i alle klasser. Det er også behov for lagledere som kan hjelpe til gjennom helgen med alt fra å bidra med mat, holde orden på løpere, være sjåfører (?) og hjelpe til med alt som måtte dukke opp. Gi beskjed i kommentarfeltet i interpåmeldingen hvis dere kan hjelpe til med noe av dette.

Vi reiser nedover fra Ulsrud T med buss 1400 på fredag ettermiddag. Vi bor på Karlskoga hotell, en drøy halvtime unna arena.

Egenandel: 800 kr for ungdom, junior og studenter, 1600 kr for voksne.

Lørdag morgen kjører bussen i god tid mot arena slik at ungdommene rekker sin stafettstart. De resterende løperne blir med på arena for å heie på ungdommene! Vi vil prøve å legge opp kabalen slik at alle som har meldt seg på skal få løpe for et Oppsallag, men hvis det ikke går vil vi sørge for at de resterende får løpe på kombinasjonslag/evt direkteløyper, alle skal få løpe!

Vi håper å kunne stille med flere lag i alle klasser. På arena har vi reservert telt med varme og gulv på arena og vindskydd-teltplasser til overnatting gjennom natten. Gi beskjed i internpåmeldingen om dere har egne SI-pinner eller om det må bestilles. Påmeldingen vil være åpen i en liten stund til.

Påmelding gjøres her:

https://eventor.orientering.no/Activities/Show/4331

Årets stafett består av: