Stafetter

25-manna-påmeldingen åpnet: Opplev Stockholms stad og skoger på sitt beste med Oppsal

Bli med på høstens store klubbtur til Stockholm: 25-manna 6. til 8. oktober!

Våren er her, og det betyr at sommeren snart er her, og det betyr at høsten kommer etter der igjen. Med andre ord, det er tid for å melde seg på den store klubbturen til verdens ubestridte breddestafetten, 25-manna i Stockholm.

Vi trenger små og store, kvinner som menn, drevne og ikke fullt så drevne, for å stille to lag i stafetten. Det blir stafett på lørdag og individuelt på søndag i pent skogsterreng utenfor den svenske hovedstaden, men det blir ikke minst en hyggelig klubbtur med den tradisjonelle “nå er sesongen så godt som over”-middagen lørdag kveld.

Vi reiser med buss fra Ulsrud T-bane klokken 14 på fredagen, med hjemkomst søndag kveld. Vi bor på hyggelige Best Western Royal Star i bydelen Alvsjö fra fredag til søndag, med kort vei til både sentrum og arena.

Meld på i Eventor, og husk å skrive inn hva slags middag dere ønsker lørdag kveld, altså kjøtt, fisk eller barnemeny. Husk også klasse på 25-mannakorten, samt eventuelt SI-pinnenummer, hvis dere har det:

http://eventor.orientering.no/Activities/Show/2078

 

Egenandel på 600 kroner for barn og unge under 18 år, samt studenter. 1200 kroner for voksne. Betales fortrinnsvis inn via Vipps til Oppsal Orientering, merket med hvem dere betaler for og “25-manna”. Alternativt til Oppsals konto 05321439421, merket med det samme. I god tid før avreise. Prisen på middagen vil ligge på rundt 250 kroner per voksen, 100 kroner for barn.