Nesten 500 til start i Oslo City Cup

Tirsdag arrangerte vi det fjerde løpet i årets Oslo City Cup i orientering. 470 løpere fra ni kretser stilte til start. Løpet gikk på et flunkende nytt kart, Godliaparken, utgitt med støtte fra Sparebankstiftelsen.

Mandag kveld var terrenget til tirsdagens sprintløp fra Trasop skole dekket av snø. Men løpsleder Erik Persson sørget for stigende temperatur og kveldsol. Dermed var snøen forsvunnet som dugg for solen da starten gikk klokken seks tirsdag ettermiddag og løperne fikk flotte forhold på sin vei fra start til mål.

Oppsal stilte med en solid arrangørstab, med Erik Persson i spissen. Løypelegger Lavran Thorstensen hadde laget krevende løyper som stilte krav til både veivalgsorientering og nøyaktig orientering. Etterpå vanket det mye skryt både deltakerne. Bra levert!

I begge gutte- og jenteklassene ble det seier til Nydalens SK. Oda Scheele var raskeste jente, mens Lars Young Vik gikk til topps i gutteklassen. Blant seniorene tok Anine Lome fra Hamar OK sin andre seier. Det samme gjorde Kasper Fosser fra Heming. Til tross for at vi arrangerte, så deltok 54 Oppsalløpere. Veldig gledelig at 38 av disse er løpere opp til 16 år!

Alle løypene er lagt ut i Livelox og kan studeres der. Livelox er en fin måte å kunne sammenligne egne veivalg med andres, men betinger at mange nok laster opp sine veivalg. En del har allerede gjort det, men det blir enda mer interessant om flere gjør det.

Resultater og Livelox finner dere her: http://eventor.orientering.no/Events/Show/8291

Alle foto: Snorre Veggan