Hele 40 fra Oppsal klare for årets kraftprøve i Østfold

Oppsal stiller med 40 løpere når det tradisjonsrike langdistanseløpet Blodslitet arrangeres igjen etter pandemi-pause i fjor. Bare Nydalen, Tyrving og Østfold-klubbene Halden, Fredrikstad og Moss har flere løpere på start. Dette blir den 53. utgaven av Blodslitet, og årets arena er på den nye Fredrikstad skiarena ved Veum.

De første klassene (H11-12, H19-20 og H55) starter allerede klokka 10.00, og deretter går det slag i slag med nye fellesstarter hele formiddagen. Det blir også mulig å følge med fra sofaen, du finner livesenteret på arrangørens hjemmeside. Her ligger også C- og N-løypene ute, slik at man kan studere dem i ro og mak.

Alle som skal ut og teste egne ultralang-grenser ønskes lykke til!

Løypa i D og H11-12:

Løypa i D og H9-10:

Løypa i N-åpen