Ingeborg på pallen, 25 fra Oppsal har tatt poeng

Trimtex Cup ble avsluttet med Gromløpet søndag – Ingeborg Roll Mosland kunne klatre opp på sammenlagtpallen etter en imponerende sesong, og Oppsal har vist at vi er en av de største klubbene i kretsen.

Ingeborg og Nydalens Eira Skaarer Wicklund har fordelt seierne mellom seg i D15-16 de ni løpene i årets cup. Ingeborg har vunnet fire løp, jenta fra Nydalen seks (de delte seieren i KM sprint) og ingen av dem har vært utenfor pallen i noe løp i cupen i år. I finalen var det Skaarer Wicklund som trakk det lengste strået, mens Ingeborg ble nummer tre. Skaarer Wicklund tok dermed sammenlagtseieren tolv poeng foran Ingeborg.

I D13-14 ble det en flott fjerdeplass sammenlagt til Tuva Berger Gjelstad. I H15-16 ble det fjerde- og femteplass til Sondre Olaussen (som tok en fin andreplass i klassen i Gromløpet) og Christoffer Ånensen.

De fem beste sammenlagt i H15-16.
De fem beste sammenlagt i D13-14

Og Oppsal stadig skilte med en av kretsens største ungdomsgrupper. 2021 har jo vært en sesong der mange har vært nødt til å konkurrere mindre enn de ønsket på grunn av koronakarantener eller sykdom, men likevel: Hele 25 løpere fra klubben har tatt poeng i årets cup! Det er imponerende!