Challenge40: Dobbelt Oppsal i multisportkonkurranse

Det ble dobbeltseier for Oppsal-løperne i postløpet Challenge40 på Fetsund lørdag. Marte Christensen og Per-Ivar Nikolaisen holdt lenge følge med Mila Zaharinova og Sigve Vågsnes, men de to rutinerte multisportutøverne dro fra på stisyklingen og kunne triumfere på toppen av pallen etter å ha sikret seg poeng på kanopadlingen i sluttspurten. Challenge40 er et sykkelorienteringsløp med innlagte aktivitetsposter, i år inkludert blant annet linebalansering, skyting, svømming, linedans, fiskestangkasting og altså kanopadling.

Mix-paret Mila og Sigve hadde flest poeng uansett klasse, og slo alle herrelagene også!

Som om ikke det var nok, kunne Oppsal innkassere sølvet i dameklassen, med Line Klyve og Mari Flatekval.

Challenge 40 har 40 poster med poeng etter både o-teknisk vanskelighetsgrad, avstand og aktivitet. Flest mulig av disse skal tas innen fire timer har gått.

Arrangørens hjemmeside