O-festivalen: Ingeborg vant igjen, fotogalleri fra helgen

Ingeborg Roll Mosland fortsatte å imponere på O-festivalens avslutningsdag. Med seieren på søndagens langdistanse i D16 kan hun notere seg for to seiere og en andreplass i helgens tre løp. Det er sterkt å være så stabil på høyt nivå i en klasse hvor konkurransen har vist seg å være svært tøff.

15 Oppsal-løpere stilte til start på langdistansen. I H15 ble det andreplass til Christoffer Ånensen og femteplass til Sondre Olaussen. I D15 ble det femteplass til Mari Kalleson. For juniorene buttet det litt på siste dag av VM-uttaksløpene, men Tina Kalleson leverte en fin 10.plass i et jevnt felt i D19-20.

Resultater her.

Arrangørene hadde mange fotografer i sving gjennom helgen, her er et utvalg av løpere i Oppsal-drakt. Et kjent fjes i ny klubbdrakt har også sneket seg med… (alle foto: Norsk O-festival eller Martin R):

Denne bildekrusellen krever javaskript.