Klubbmesterskap sprint – meld dere på! Meld dere på!

Da har Byrådet hørt våre bønner og Oppsal Orientering kan avholde klubbmesterskap sprint for 2021! Årets sted for fart og spenning er som tidligere annonsert på vestsiden av HARALØKKA.
Løyper er allerede lagt og løypeleggerne/arrangørene Amelie (bildet) og Erik kan love at det blir skikkelig o-sprint – ikke skogsprint. Det er også innbakt noen overraskende elementer lagt inn slik at det blir hard kamp om å bli klubbmester – samt at det også kan være spennende å være publikum (som nå endelig er lov!).
STED: Haraløkka vest
TID: Tirsdag 22. juni 2021 
VÆR: spådd 20 grader og sol/overskyet – ideelt sprintvær
Meld deg på i Eventor (link https://eventor.orientering.no/Events/Show/15123) – siste frist for påmelding er tirsdag 22.6 kl 12.00 i Eventor, men det er også mulig å melde seg på direkte på Haraløkka om lysten kommer litt seint. Det blir klasser som tidligere år der de yngre kan utfordre de eldre om klubbmestertittelen. Vi har også en del EMIT utlånsbrikker, slik at nybegynnere ikke trenger å tenke på det.
Mer info kommer i PM i løpet av mandag kveld!
Velkommen!