KM mellom: to sølv, en bronse til Oppsal i vanskelig skråli

Det ble ingen kretsmestere i skrålia vest for Sognsvann, men tre Oppsal-løpere sikret KM-medaljer på mellomdistanse i Nydalten søndag.

Ingeborg Roll Mosland tok sølvet i D15-16, bak arrangørklubbens Eira Skaarer Wicklund.

Synne Nordby Hvenekilde ble nummer fire i D13-14, men med to Østføld-løpere foran på lista ble det sølv i KM. Også her ble det gull til Nydalen ved Helene Scheele.

Og Tina Kalleson ble nummer fem i D19-20. men var tredje beste AOOK-løper, og får dermed bronsemedalje. Seieren i løpet gikk til Jenny Baklid fra NTNUI. Ane Sofie Krogh representerer fortsatt Oppsal i skiorientering, men har byttet til NTNUI på sommerføre – det ble en real duell med Tina, men Ane måtte se seg slått med tre sekunder tilslutt!

Løpet var også tredje løp i Trimtex cup. Ingeborg beholder sammenlagtledelsen i D15-16 etter to andreplasser i helgen, mens Synne ligger på femteplass i D13-14. Christoffer Ånensen og Sondre Olaussen er nummer tre og fire i H15-16. Eivind Vågsnes er nummer fire i H13-14. Det er hele 22 Oppsal-løpere som har tatt poeng i minst en av de tre rundene! Sammenlagtstillingen her.