Askerløpet: alle klasser i aksjon, Anselm med sterk seier

Askerløpet ble årets første konkurranse med fullt klassetilbud i Akershus og Oslo Orienteringskrets, og konkurransesugne Oppsal-løpere leverte fire klasseseiere ved Dikemark.

Anselm Reichenbach tok en sterk seier i den yngste juniorklassen H17-18. Her fulgte Ask Olaussen opp med tredjeplass. Anselm ledet fra start til mål i den 7,1 kilometer lange løypa, og disket opp med 7.17 i kilometertid i tøft terreng.

Seiere ble det også til Thor Mella, som vant H55 med fire minutter, til Per-Ivar Nikolaisen i H35 og til Audun Hvenekilde i B-Åpen!

Full kontroll.
Audun med bestetid i B-Åpen!

Askerløpet var også andre løp i årets Trimtex Cup. Ingeborg Roll Mosland ble nummer to i D15-16. her var det jevnt i toppen. Ingeborg beholder sammenlagtledelsen i Trimtex Cup.

Synne og Tuva i innløpet.

Også råtassene kom i gang med løp før ferien, med topp innsats fra våre. Ved neste mulighet for løp stiller det enda flere!

Det var nesten 500 startende, stort sett fra Akershus og Oslo og Buskerud, men også løpere fra flere andre kretser, noe som kan virke litt surrealistisk for tida. Men arrangørene i Asker hadde jobba godt i excel og disket opp med et tidsskjema med mer enn 30 kohorter, og etter alt å dømme gikk arrangementet som smurt.

Her er resultater, strekktider og livelox.