«Skaujentenes pris» for 2020 til Ingeborg Roll Mosland

På tirsdagens trening ble Ingeborg Roll Mosland overrasket med utmerkelsen «Skaujentenes pris» for 2020.
Prisen deles normalt ut på kretstinget, men ettersom årets ting ble gjennomført digitalt fikk Ingeborg istedet utdelt den flotte glassbollen på vinterens siste o-tekniske trening – en trening som foregikk på Nordre Skøyen hovedgård.

Ingeborg hadde en kjempesesong i fjor med gull og bronse i hovedløpet, sølv i HL skiorientering og KM-gull i sprint, lang og natt. I Skaujentenes statutter heter det at prisen deles ut for prestasjoner i kretsmesterskap langdistanse, slik at Ingeborg fikk prisen for seieren på langdistanse i D15-16. Skaujentenes pris kan bare vinnes en gang. Det var Toril Riddervold fra Heming som delte ut prisen på vegne av Skaujentene, og Ingeborg fikk velfortjent applaus fra hele ungdom/juniorgruppa.

Det var nærmere 30 frammøtte på trening, forskriftsmessig delt inn i tre kohorter. Alle fikk testet fart og kartlesing på et kart vi ikke bruker så ofte.
Se på Snorres bilder fra treninga – det er en egen stemning i mørket!

Denne bildekrusellen krever javaskript.