Nettbestilling eller drive-in – slik kjøper du Ola Dilt 2021

Nå braker det snart løs med turorientering i Østmarka for alvor! På grunn av smittevern kan vi heller ikke i år arrangere den tradisjonelle Ola Dilt-kickoffen, men det er flere måter å skaffe seg årets konvolutter på.

Alternativ 1: Bruk vår nye nettside Oladilt.no – her.

Du kan velge å betale med kort, vipps eller faktura. Videre kan du velge selvhenting på Bøler eller hjemsending til din egen postkasse. Priser ser du i nettbutikken. Husk at det kan ta omtrent 1 uke fra du bestiller til vi får sendt ut.
Alternativ 2: Drive-in salg ved Bølersenteret søndag 21. mars og søndag 28. mars kl 11-13. Her kan du betale med VIpps, og du kan hente konvolutter som er bestilt på nettbutikken dersom de er bestilt før fredag kveld.
Dersom du vil ha konvolutten rett i hånda er det mulig å møte opp på parkeringsplassen på Bøler senter søndag 21. mars og søndag 28. mars kl 11-13. Her kan du betale med Vipps, og du kan hente konvolutter som er bestilt på nettbutikken dersom de er bestilt før fredag kveld.

Årets sesong blir den 55. Ola Dilt-sesongen. I fjor var turorientering en av få aktiviteter som var tilpasset koronarestriksjonene, noe som førte til en “all time high” for Ola Dilt – over 1800 solgte konvolutter og 300 ekstrahefter viste at dette var et fritids- og aktivitetstilbud som ble satt pris på.

Som vanlig dekker postene våre hele området fra Ellingsrud i nord til Sandbakken i sør på vestre side av Elvåga, hele 85 poster er fordelt på 6 kart.

I år har vi i tillegg 5 stk. historiske poster, som alle er nedlagte plasser i Østmarka.

Også i år har vi gjestekart i traktene ved Breisjøen i Lillomarka og du får dermed 20 ekstra poster i et flott terreng.

Husk også at du kan registrere turene dine på https://turorientering.no/ . Her er det også mulig å kjøpe turer i andre områder, både i Oslo og resten av landet – en flott måte å se landet på når reiserestriksjonene igjen tillater det.

Har du spørsmål? Ta kontakt på post@oladilt.no

May be an image of map