Nytt styre i Oppsal Orientering – Vigdis Hobøl ny leder

Som de som deltok på det elektroniske årsmøtet har fått med seg – Oppsal Orientering har byttet leder. Anne Karin Thorstensen går ut av styret etter en kjempeinnsats som leder de siste fire årene – hun hadde fortjent en stor takk, gedigen blomsterbukett og stående applaus på årsmøtet, men vi må spare det til smittevernsituasjonen tillater det.

Anne Karin ble valgt på ekstraordinært årsmøte i 2017, da det ordinære årsmøtet ikke hadde klart å velge leder. På Anne Karins vakt har løpere klubben tatt medaljer i VM, NM og hovedløp, Oppsal har vært blant de største ungdomsklubbene i landet, rekrutteringen av yngre har vært formidabel og antallet deltagere på løp har økt i alle aldersgrupper. I tillegg har turorienteringen hatt jevn vekst. De oppmerksomme vil allerede ha merket seg at Anne Karin er godt i gang med å drive PR for denne sesongens Ola Dilt, slik at en av klubbens viktigste grupper nå kommer til å nyte godt av hennes innsats.

Takk for innsatsen som leder, Anne Karin! Her som løpsleder på postplukkmesterskapet i 2018.

Anne Karin går også inn i valgkomiteen, hvor hun blant annet får med seg Ludvig Rødnes, som også går ut av styret. Ludvig har vært sportslig ansvarlig i styret i noen år hvor klubben har levert flotte resultater og økt bredden kraftig.

Ny leder er Vigdis Hobøl, som har vært styrets nestleder de siste årene.

Martin Reichenbach er ny i styret og går rett inn som nestleder. Tina Kalleson er også ny i styret. Tina og Martin vil være styrets kontakter inn mot sportslig utvalg/trenergruppene. Tina er også ungdom/juniorgruppas kontakt inn mot styret.

Eilert Aamodt, Sigve Vågsnes og Arild Andersen fortsetter som styremedlemmer. Eilert er klubbens kasserer, og har en finger med i spillet på de fleste av klubbens arrangementer, bl.a som en av løpslederne på 15-stafetten/KVM. Sigve er klubbens draktansvarlige og er kartutvalgets kontakt i styret. Arild har informasjon og arrangementer som hovedoppgaver.

Dagrun Brox Rayamajhi og Helge Grenager Solheim er varamedlemmer. Dagrun er også klubbens barneidrettsansvarlige.

Styret ønsker innspill fra medlemmene. Har dere forslag, er det noe dere savner, eller ønsker? Ta kontakt – gjerne før neste styremøte 12.april.