Klubben

Nordjysk 2-dages 2021: ingen klubbtur, alt avlyst

OPPDATERING: Arrangørene melder 27.1 at de må avlyse Nordjysk 2-dages 2021 pga koronasituasjonen i Danmark. Neste Nordjysk blir i Skagen 2022.

Styret har avgjort at vi ikke kan arrangere klubbtur til Nordjysk 2-dages i 2021. Årsaken er selvsagt usikkerheten rundt koronasmitte.

I fjor ble jo danmarksturen kansellert da Danmark ble stengt ned to dager før avreise, og deretter kom også koronarestriksjonene til Norge.

Nå er Danmark igjen stengt ned, og smittesituasjonen både i Norge og Europa er mer usikker enn på lenge. Styret har derfor, i samarbeid med reisegeneral Martin, valgt å allerede nå avgjøre at det ikke er tilrådelig å arrangere fellestur til Danmark i mars. Dersom smittesituasjonen skulle bedre seg kraftig de neste månedene er det selvsagt fritt fram for enkeltmedlemmer å dra til Nordjysk 2-dages, men dette må da ordnes på egenhånd. Vi vet heller ikke om Aalborg OK vil klare å gjennomføre arrangementet – forhåpentligvis blir det en utsettelse, slik at vi får muligheten til å løpe i fantastiske Rold Skov når pandemien igjen er under kontroll.

Fra Rold skov, der Nordjysk 2021 skulle vært arrangert.