13-16Junior og seniorKonkurranse

Hovedløp/norgescup ski-o: Påmeldingen er åpen

Ski-o-sesongen er planlagt åpnet med Hovedløpet og norgescup på Lygna 23.januar – og påmeldingen er åpen. De som gløttet på NRKs sendinger fra norgescupen (i stedet for å gå på ski selv) i helgen vet jo at forholdene på Lygna er helt fantastiske nå.

Fortsatt er det jo en viss usikkerhet knyttet til koronarestriksjoner for konkurranser, men arrangørene antyder at det vil bli tatt en avgjørelse 19.januar på om hovedløpet går som planlagt eller om det skal utsettes.

Løypenettet på Lygna er godt egnet for ski-o. Hovedløpet ble sist arrangert der i 2018, da tok Jonas Krogh bronse i H14 og startet Oppsals medalje-streak i HL – det ble HL-medaljer også på Gåsbu i 2019 (sølv, Jakob Gjedebo) og på Beitostølen i 2020 (sølv, Ingeborg Roll Mosland og bronse, Christoffer Ånensen). Så her er det bare for ungdommene å melde seg på og sørge for at rekka ikke brytes! Det siste der hørtes ut som et kjedebrev, men uansett: Klubben har mange veldig gode skiløpere, og ettersom langrennssesongen foreløpig er satt på vent burde det være en fin anledning for flere til å prøve skiorientering. Arrangørene leier ut stativ, klubben har også noen få til utlån, men de fleste av dem har nok sett bedre dager.

Påmelding her: https://eventor.orientering.no/Events/Show/13785

Oppsals medaljerekke i HL skiorientering:

Denne bildekrusellen krever javaskript.