Snorre og Roar kåret til årets trenere i Norge – Oppsal gratulerer!

Oppsal har årets beste trenere! Snorre Veggan og Roar Pedersen fikk utmerkelsen Årets trener da orienteringsforbundet delte ut sine priser under kompetansehelgen.

Snorre og Roar har hatt hovedansvaret for ungdom og junior i Oppsal de fire siste sesongene, og har skapt et treningsmiljø der det er plass til både topp og bredde. Juryen, som besto av Eskil Gullord, Lene Kinneberg og Fanny Horn Birkeland, la vekt på at trenerduoen med en filosofi hvor miljø og egenutvikling i form av mestring har lagt et solid grunnlag for at ungdommene vil ha glede av orienteringen fram mot voksen alder.

Juryen merket seg også at Oppsal hadde hele 25 ulike løpere som startet i Trimtex Cup denne sesongen, mot fem for bare noen år siden, og at denne solide bredden også fører til sterke topper: I år ble det ett sølv i junior-VM, tre medaljer i junior-NM, og de tre siste sesongene har klubben tatt tolv hovedløpsmedaljer fordelt på hele ÅTTE ulike løpere. Klubben er også blant de fremste i antall hovedløpsdeltagere.

Kreativiteten de la for dagen i vårens koronaperiode, med alle Oppsal-cupens ulike og utradisjonelle øvelser ble også trukket fram.

Vi gratulerer Snorre, Roar – og hele klubben – med en velfortjent pris! #makeoppsalgreatagain!

Kriteriene for tildelingen av Årets trener-prisen