Tre seiere i helgen, men også en kraftig lærepenge

Orienteringssesongen er definitivt ikke over, og i helgen var det stor Oppsal-deltagelse i både Gromløpet – ultralangdistansen Lillomarka Nord-Sør og i Østfolds sprint-KM i Moss. Anselm Reichenbach viste at han behersker alle distanser og vant juniorklassen begge dager.

To pallplasser ble det også på Ingeborg Roll Mosland, andreplass etter spurtoppgjør med tre løpere lørdag og klar seier på søndagens sprint.

Her legger vi også merke til sterke resultater som viser at Oppsal absolutt har løpere i veteranmesterskapsklassene, nytt sterkt løp og andreplass for Kari-Ann Ånensen i D40, andreplass til Morten Mosland i H40 – åtte sekunder bak seier, og ikke minst andreplass til Vidar Gjelstad i H50 – ETT SEKUND bak vinneren. Her mener støtteapparatet/heiagjengene at Vidar kan takke seg selv for at seieren glapp: Ettersom han ikke løp med Oppsal-trøye tok det lang tid før han ble oppdaget av Oppsals gjeng ved oppløpet, og de nødvendige oppildningsropene som garantert ville gitt krefter til minst to sekunder raskere innløp ble dermed satt i gang for sent.