NM junior/ norgescup/ O-Idol: åtte startende fra Oppsal

Fire juniorer og fire 16-åringer fra Oppsal tar turen over fjellet til Bergen for et av årets høydepunkter for de årsklassene. På programmet står norgescup junior og O-Idol for 16-åringene på lørdag og NM stafett for junior på søndag – vi ønsker alle lykke til!

Juniorenes norgescup er mellomdistanse, og Oppsal stiller med Amelie Aamodt og Tina Kalleson i D17-18, Ane Sofie Krogh i D19-20 og Anselm Reichenbach i H17-18.

O-Idol er en konkurranse for 16-åringer (Anselm vant i Verdal i fjor), en ekstra gulrot er at topp tre blir invitert med landslaget på et mesterskap. Fra Oppsal stiller Katrine Bjordal Veggan i D16 og Marius Aamodt, Ask Olaussen og Sigurd Rødnes i H16.

På søndagens stafett (hvor 16-åringer kan delta) stiller Oppsal lag i både jente- og gutteklassen.

Lars Klyve og Snorre Veggan er med som ledere fra klubben.

Troppen på vei.

Arrangørene lover både fysisk og teknisk krevende terreng med utgangspunkt ved Fanahytten, og som en ekstra bonus skriver arrangøren i PM at “De siste ukers regnvær har gjort terrenget generelt vått og tungt. Selv om det har tørket opp de siste dagene, vil nok myrene fremdeles være fuktige og til dels tunge rent løpsmessig.”

Konkurransene kan – forhåpentligvis, det er middels dekning i området – følges på denne siden: http://www.liveresultater.no/livesider/livesenter.php?arr=789