Veteranmesterskapet: Kjell vant, Bent Erik nummer to

Kjell Winther var nok en gang suveren på langdistansen i Veteranmesterskapet. I Eiker i helgen var seiersmarginen hele 5.47. Det var 45 deltagere i klasse H70, men ingen var i nærheten av å true ringreven fra Vålerenga/Oppsal.

Og det var flere som viste form på langdistansen. I H50 ble det en knallsterk andreplass på Bent Erik Skaug, bare 1.07 bak vinneren. H50 var forøvrig klassen med flest Oppsal-løpere, Espen Wigaard ble nummer 12 og Boye Bøhlerengen nummer 18.

Siste Oppsal-representant var Petter Næss, som greide 20.plass i H65.

På søndagens mellomdistanse var igjen Kjell best av våre med sjetteplass i sin klasse. Petter ble nummer 13, mens Stein Mella tok 27.plass i H50.

Veteranmesterskapet, dette uoffisielle mesterskapet for løpere over 35 år, samlet – til tross for koronasituasjonen – over 300 løpere (men med alle smittevernstiltak i orden, og maks 200 på arena samtidig) hver dag i samme område som VM 1978 ble arrangert.