Trening

Ski-O på Sjusjøen

Den tredje helgen i advent var datoen satt for samling på Sjusjøen. Og siden vi var godt utpå vinterhalvåret, var det skiorientering som var tingen!

Samlingen var åpen og landsdekkende, og var samtidig som det ble arrangert to ski-O renn på Sjusjøen. En sprint på lørdag og en mellomdistanse på søndag. Dermed var vi med på disse løpene, i tillegg til to treninger.

img_3079

img_3080

Her kan man se løypa jeg gikk på lørdag, samt treningskartet fra søndag. Bare å bli inspirert!

Ellers må man jo bare skryte av Anes resultat på søndagens renn. Hun kom på 5. plass kun fire minutter bak vinneren i D15-16! Kjempebra gått Ane!

img_3062

Og siden det var samling, trengte man så klart litt pizza ved siden av sjakk og julebrus. Håper flere fra klubben kan være med neste år å oppleve ekte skiorienteringsglede på Sjusjøen. Samtidig får man også muligheten til å trene på kart i løpet av vinteren, hvilket ikke er noen dårlig ide.