UngdomsUltra: Ingeborg nr 2 etter thrillerspurt

Fire løpere kjempet om seieren da det dro seg til i D15-16, og Ingeborg Roll Mosland leverte nok et flott løp da hun sikret andreplassen, bare seks sekunder bak vinneren Maja Mo Hjelseth. Det var seksten sekunder som skilte de fire første i den 8,8 kilometer lange løypa. De aller, aller fleste som var i toppen under årets HL, både i 15- og 16-årsklassen var på plass, og de tre beste var de samme som sto på pallen i hovedløpssprinten i D15, riktignok i annen rekkefølge. Ane Hustvedt fulgte opp med en fin 13.plass.

I H13-14 ble det delt fjerdeplass til Sondre Olaussen og 12.plass til Christoffer Ånensen, mens Mari Kalleson ble nummer 8 i D13-14. I alt ti løpere fra Oppsal deltok i det som var en kraftprøve i flott terreng!

God stemning før start. Ingeborg Roll Mosland og to løpere fra Freidig.
Ane Hustvedt i tet ut fra start (foto:arrangør)