Fjord-o: Ånensen-dobbel, tricky terreng, ferske løpere imponerte

Årets “place to be” på ferieløpsfronten var Fjord-O i Førde og Naustdal. Oppsal stilte med en stor tropp i et av de få tradisjonelle sommerløpene som ble gjennomført i koronasommeren 2020. Hele 24 løpere hadde tatt turen over fjellet, og de markerte seg solid på listene. Ikke minst mor og sønn Ånensen, som sørget for hver sin sammelagtseier etter fire løp. Kari-Ann vant D45 (etter seier i alle fire løp), mens Christoffer vant en jevn H13-14.

Ellers var det terreng som bød på helt andre utfordringer enn Oslo-løpere er vant til. Ofte helgule kart uten en eneste sti gjorde at spesielt B-, C- og N-løpere fikk heftige utfordringer. Desto morsommere at både unge og voksne ferske løpere kom seg trygt gjennom de aller fleste løypene. Marte, Frøydis mfl er nå klare for AK!

Per-Ivar har skrevet mer om løyper og terreng i reportasjen fra de to første løpene: https://oppsal.com/?p=6907

Resultater fra årets Fjord-O: https://eventor.orientering.no/Events/ResultList?eventId=11979&eventRaceId=12481&overallResults=True&groupBy=EventClass

Eskil H gjorde det bra i vanskelige 11-12-løyper!
Frøydis på start
Sondre tok sjetteplass sammenlagt i H13-14.
Simen med fin innsats i 11-12.
Fristende terreng!
Ask på start – han ble fjerdemann totalt i H15-16.