Tour de Oslofjord: Femteplass for Tina i siste løp

Tina Kalleson leverte et nytt solid løp da hun tok en sterk femteplass på den avsluttende konkurransen i Tour de Oslofjord. Tina var 4.45 bak vinneren Pia Young Vik – som også vant sammenlagt – og femti sekunder fra pallen.

Tina tok tiendeplassen sammenlagt i D17-18, en sterk prestasjon med tanke på at hun sto over ett løp. Amelie Aamodt ble nummer 24 sammenlagt i klassen som hadde over 50 deltagere.

Ane Sofie Krogh sørget for den beste sammenlagtplasseringen for Oppsal med sin 5.plass i D19-20 etter at hun avsluttet med niendeplass. Anselm Reichenbach fulgte opp gårsdagens gnistrende comeback med en 13.plass i et løp hvor han var raskest på flere strekk, men også måtte tåle noen med endel tidstap.