KM sprint: Tre gull, nest største ungdomsklubb

Det ble et supert KM sprint for Oppsal. Løperne dro hjem fra Dikemark med tre KM-gull og en klasseseier. Og bare arrangørklubben Asker hadde flere deltagere i ungdomsklassene.

Anselm viste muskler på Dikemark

Anselm Reichenbach imponerte stort i H17-18. Som førsteårsjunior kan klassen være veldig tøff, men Anselm har svært mange gode sprintløp på merittlista, og viste igjen at det det er svært få som kan holde tempoet hans når det klaffer på sprint. Han var 1.01 foran nestemann i H17-18, da kan vi nesten snakke om en egen klasse.

Ingeborg Roll Mosland sørget for KM-gull i D15-16. Hun vant også i suveren stil, 36 sekunder foran nummer to på 2 kilometer løype. Ingeborg ble nummer to i mini-KVM forrige helg og har fått en flott start på både Trimtex Cup og sesongen.

I H13-14 ble det en knallsterk dobbeltseier til Sondre Olaussen og Christoffer Ånensen. Sigurd Hobøl tok femteplassen, slik at Oppsal hadde tre i topp 5 i klassen. Sondre Olaussen har tatt seieren i begge Trimtex Cup-løpene så langt i år!

I tillegg til kretsmesterne ble det klasseseier til Kari-Ann Ånensen i D40 – her ble det tredjeplass til Vigdis Hobøl.

I alt 36 Oppsal-løpere stilte til start. Over halvparten var 13-16-løpere, slik at Oppsal var nest største klubb i ungdomsklassene med 19, bare slått av arrangørklubben Askers 22.

Og en siste ting: 36 løpere, bare en disk. Veldig bra – ikke minst siden det var sprint!