Ukategorisert

25-manna, litt praktisk info

Det nærmer seg 25-manna med stormskritt!!

UKimg_1580 er i full gang med å vurdere lagoppstillinger, det ryktes at de kan bli offentliggjort i løpet av fredag. Det legges opp til at flest mulig får løpt selve 25-manna-kavlen. De aller yngste har egentlig ikke lov til å løpe stafetten, men det vil være et direkteløypetilbud til disse på lørdagen. Søndag er det løyper for alle.

Se også www.25manna.nu

Her følger litt praktisk info om turen:

FREDAG
Det blir buss fra Ulsrud T-bane klokken 14. Som alltid vil bussen gå presis. Vi bor på på Park Inn by Raddisson Hotell i Hammarby. På veien tar vi en middagsstopp på Bergvik. Der er det også mulig å kjøpe med seg litt mat og annet en trenger.

LØRDAG
Vi reiser til arena ganske tidlig. Håpet er å være på plass når starten går kl 9.00. For sikkerhetsskyld reiser 1. og 2. etappe løperne i forveien. Når vi kommer til arena vil vi ta en tur for å se på vekslingsfeltet for de som ønsker det.
Vi må nok regne med at noen av løperne på 2. laget skal ut på fellesstart, den går kl 16.00, så det blir en lang dag på arena.
Vi har med lagstelt og vil ha dette som base i løpet, her satser vi på å lage ett felles, varmt måltid litt utpå dagen.
Det er salg av mat og sportsutstyr på arena, men vær forberedt på lange køer.

Når alle løpere er i mål reiser vi tilbake til hotellet for en rask dusj og klesskift. Det blir middag på hotellet.

Det er mange løpere, det er derfor fint om alle bruker Oppsal-løpstrøye på stafetten slik at vi lettere syns i vekslingsfeltet,

SØNDAG
Søndag blir det også en tidlig start for å rekke arena før første løper starter. Når alle løpere er i mål, forhåpentligvis før kl 14.00, setter vi kursen tilbake til Oslo. Det er dusj på arena, sannsynligvis utendørs, men det er alltid godt og varmt vann. Vi stopper, som vanlig, på Bergvik for en middagsrast, og er i Oslo i kveldinga.

HUSK Å TA MED
Egen SI-pinner hvis du har
Sikkerhetsnåler (i Sverige deler de ikke ut sikkerhetsnåler til startnummeret)
Løpstøy og kompass, husk det er to løp
Varme klær, det er ofte kaldt å tilbringe en hel dag på et svensk jorde i oktober.
Stol, det er godt å sitte ned litt
Regntøy
Ellers er det jo lurt å ha med toalettsaker, håndkle, skiftetøy og andre ting du trenger for å sove borte to netter.

Husk å betale før avreise: Egenandel på 500 kroner for barn og unge under 18 år, samt studenter. 1000 kroner for voksne. Betales fortrinnsvis inn via Vipps til Oppsal Orientering, merket med hvem dere betaler for og “25-manna”. Alternativt til Oppsals konto 05321439421, merket med det samme.

Er det noe du lurer på kan du ta kontakt med Anette, anette@wigaard.com eller på facebook.