NM i Stavanger

Helgen 23-25. september var det NM i Stavanger. Fredag var det NM i nattorientering, lørdag var det et norgescup-løp og på søndag var det NM i junior stafett.

På fredag var det, som sagt, NM-natt i Stavanger. Her var det fine løyper, og bra vær. Oppsal hadde 5 løpere som stilte til start. Det var krevende terreng og løyper, men heldigvis ikke like vannsklig som å finne fram på gardemoen. Best av alle disse var Ludvig, som kom på 15. plass i sin klasse.

img_2870

Lørdagen var det norgescup med O-idol. Men det var kun i norgescupen vi hadde noen som stilte. Dette var oss fire juniorene som hadde dratt avgårde. Dessverre var løypene krevende denne dagen, så det ble i grunnen ikke så gode resultater. Men det var fortsatt en fin solrik dag i O-løypa.

img_2896-1img_2874

På søndag var det stafett. Her løp Ludvig 1. etappe, Are 2. og Lavran 3., mens Ole Martin var lagleder. Terrenget for stafetten var samme sted som norgescupløpet dagen før. Derfor ble det etterhvert både tungt og vanskelig, og laget endte på 32. plass. Alle hadde gjort sitt og vi var fornøyde med resultatet.