Rekordsalg av turorientering: Ola Dilt svosjes ut til folket

Turorientering er blitt den store hiten, og ved hjelp av Svosj suser konvoluttene ut til gamle og nye tur-o-fans.

Telefonen har ikke stått stille hos Hans Zachariasen, bestillingene har rent inn i nettbutikken de siste to dagene, og det ryktes også at hentekassa hjemme hos Runar Thorstensen har vært brennhet. Mange av stamgjestene har bestilt, men mye tyder også på at søndagens artikkel i Aftenposten har bidratt sterkt til at også en rekke nykommere har oppdaget Ola Dilt. Der fortalte Torstein Bae om sin kjærlighet til turorientering, og hvorfor det er en perfekt aktivitet for både familier og andre som vil unngå koronakøene på tur. Saken var en av de mest leste på Aftenposten.no på søndag.

I år har vi også vært så heldige at selveste Svosj, den nye leveringstjenesten til Schibsted, har gått inn og sponset distribusjonen. Sammen med imponerende logistikk fra Helthjem.no har de fått tur-o ut til folket. Etter at Roger Mostue leverte flere titalls kilo med tur-o-konvolutter i mottaket på tirsdag, var konvoluttene på plass i postkasser og på dørmatter onsdag morgen. 

Det er fortsatt noen konvolutter igjen, men nå i påska må de hentes i selvbetjeningskassa i Nøkleveien 30, hos Runar Thorstensen.

Hans Zachariasen forteller at de nå har bestilt opp et nytt opplag, for å møte den enorme etterspørselen. Det er på plass rett etter påske. Så bare å bestille.