Ikke Jukola i Rovaniemi i år – utsettes til 2021

“Arktisk Jukola” i Rovaniemi kommer ikke til å bli arrangert i juni i år. Arrangørene ønsker ikke å ta sjansen på å flytte stafetten til august eller senere, slik Tiomila vurderer. I stedet har Jukola-organisasjonen bestemt at alle framtidige arrangører som allerede er utpekt må arrangere ett år senere. Dermed blir det Rovaniemi 19. og 20.juni 2021, mens stafetten i Åbo-traktene dermed flyttes til 2022 og så videre.

Les mer her: https://www.jukola.com/2020/sv/napapiiri-jukola-organiseras-i-2021/

Alle påmeldinger til årets stafett gjelder neste år, pluss at det blir åpnet for flere påmeldinger. Dermed kan vi vel også slå fast at kampen om plass på førstelagene i Rovaniemi virkelig spisser seg til: Klubben har jo i utgangspunktet sagt at 17 år er nedre grense for deltagelse på Jukola. Det betyr at Oppsals meget sterke 2004-årgang kan være med å kjempe om plass, så nå må selv 40E-løperne opp i ringa!