Ola Dilt: disiplinert kø, bra salg, ny sjanse søndag

Nå som Norge står midt oppe i fullt forståelige korona-restriksjoner er turorientering et alternativ som skårer på mange punkter: mosjon, naturopplevelser og ikke minst god spredning av deltagerne. Ola Dilt-gjengen har stått på og sørget for at vi kunne tjuvstarte årets turorienteringssesong i Østmarka en uke før planlagt kickoff. Søndag var det mulig å skaffe seg konvoluttene – det var organisert drive-in-salg på parkeringsplassen på Bøler senter.

Ivrige diltere holdt disiplinert avstand, antibac ble brukt og det var bare smil (og litt utålmodighet etter å komme seg ut i skogen) å spore.

I løpet av to formiddagstimer ble det solgt over 150 konvolutter. Søndag 29.mars er det nye muligheter – da er det igjen drive-in-salg på parkeringsplassen på Bøler senter mellom klokka 10 og 12. Det ses også på andre muligheter for å få konvoluttene ut til alle som ønsker det.

Dobbeltfunksjonerende antibac.
Sjakkekspert og Østensjø-beboer Torstein Bae sikrer seg årets konvolutt. Runar holder korrekt avstand.
Årets godteri.