Ola Dilt: drive-in salg søndag 22. mars og 29. mars

Pga koronasituasjonen kan vi ikke ha tradisjonell åpning med bål og poster søndag 29. mars. Vi åpner derfor salget allerede nå 22. mars som en drive-in løsning for å spre salget litt…. samtidig ønsker vi ikke å belaste våre vanlige utsalgssteder med stor trafikk i den situasjonen vi nå er i.

Søndag 22. mars og søndag 29. mars vil de av dere som som har VIPPS kunne kjøpe konvolutt og klippebok på parkeringsplassen utenfor Bøler senter mellom kl 10 og 12. Vi oppfordrer til at dere holder avstand til andre diltere, slik at alle føler seg trygge i kjøpssituasjonen.

Kartutsnitt for periode 1  og åpningsposter vil bli lagt ut på turbloggen før åpningsdagen 29.3.

Minidilt-kart og Kart med Åpningsposter kan lastes ned fra www.oppsalorientering.com. Åpningspostene blir stående ute i alle fall ut mai.

Når åpningsdagene er gjennomført 29. mars vil materiell kunne kjøpes med Vipps på to adresser: utenfor hos Hans Zachariassen, Folkvangveien 54, 1086 OSLO eller utenfor hos Runar Thorstensen, Nøkleveien 30, 0689 OSLO (selvbetjening)

NB! Det blir ikke vanlig stifteklemmer på postene i år. Ta derfor med penn for å notere koder i boka. Inntil videre benytter vi oss ikke av andre salgssteder.

Følg med her på hjemmesiden for oppdatert info framover.