Nordjysk 2-dages: oppdatert reiseinformasjon

Status er fortsatt at det blir tur til Skagen og Nordjysk 2-dages neste helg. Reiseleder Martin har følgende informasjon:

«Hei, per i dag er beskjeden fra Danmark at Nordjysk-løpene gjennomføres, men med betydelig redusert servicenivå.
Tror at det fortsatt kan bli en fin klubbtur – vi må bare gjøre det beste ut av det!
Vedlagt sender jeg ut oppdatert praktisk reiseinformasjon.

Når det gjelder korona er det viktig at alle leser og tar inn over seg informasjonen som kommer fortløpende fra arrangøren både på Facebook og på hjemmesiden https://nordjysk2dages.dk/jom3/index.php.
Foreløpig går fergene som normalt. Også her må vi følge med og følge anbefalingene som måtte komme fra fergeselskapene eller myndigheter.

Det blir i praksis ikke noe arena, løperne oppfordres til å dra hjem til hotellet snaerst mulig etter gjennomført løp. Hver bil må ta ansvar for at alle passasjerer blir med hjem. Husk å ta med egen mat og drikke til løp – det blir hverken løperdrikke eller salg av røde pølser. Vi får håpe at vi likevel får lov å sette opp telt, slik at vi har et sted å skifte og å oppbevare bagasje.

Dersom man er i tvil om egen helse skal det være lav terskel for å trekke seg fra turen. Oppfordrer hver familie til å ta en selvstendig vurdering og bestemme seg for eller imot turen deretter. Selv tenker jeg at smitterisikoen under selve løpene er mindre enn mange andre steder vi ferdes i i hverdagen. Ombord fergene derimot bør vi virkelig være forsiktige og nøye med hygienen.

I utgangspunkt kan vi ikke regne med å få penger tilbake når vi avbestiller.

Jeg håper likevel å møte flest mulig – helst alle dere – på kaia på torsdag!
Oppmøte kl 18 – husk pass!
mvh Martin R»