Tiomila 2020: påmeldingen er åpen – gjør det tidlig

Internpåmeldingen til Tiomila 2020 er åpnet, og alle som har tenkt seg til vårens heftigste stafett bes være tidlig ute, gjerne i løpet av januar. Klubben sparer mye penger om vi vet tidlig hvor mange lag det vil være fornuftig å melde på! Stafetten går 2. og 3.mai på det militære øvingsfeltet Tranbygge, cirka tre mil nordvest for Stockholm.

Det er Tiomilas 75-årsjubileum i år, så det blir sikkert en del ekstra festivitas rundt stafetten, og dermed enda en grunn til å melde interesse. Ungdomsstafetten er åpen for løpere født i 2004, 2005, 2006 og 2007.

Sportslig leder Ludvig skriver følgende om opplegget:

“Oppsal reiser i år igjen til Sverige for å løpe TIOMILA. Dette er vårens råeste orienteringshelg. Det vil bli uttak av senior og ungdomslag. Info om egenandeler, antall lag som blir påmeldt og uttak kommer fortløpende.

Det vil være behov for foreldre/ledere som kan hjelpe til underveis, men vi må se an påmeldingen underveis for å kunne fastslå om det er plass til at alle kan være med. Fint hvis dere viser interesse!

Dette blir en super helg med hotellovernatting fra fredag før ungdommene skal løpe stafett lørdag morgen. Vi prøver i år igjen å få til en pre-camp for seniorer som har lyst til å dra ned en dag tidligere for å få kjent litt på terrenget. På grunn av 1.mai som er på fredagen vil bussen i år gå kl.1000 fra Ulsrud T-bane slik at vi kommer frem til hotellet i rimelig tid og vi får kanskje stoppet på veien for en lett kartøkt.”

Påmelding her: https://eventor.orientering.no/Activities/Show/3459

Les om tiomila her: https://10mila.se/index.php/sv/