Fin ski-o-helg på Sjusjøen, mange gode løp

Bare kunstsnø og begrensede skimuligheter i lavlandet bidro til at årets ski-o-treff på Sjusjøen hadde bra deltagelse, det var tydelig at mange trakk til snøen og fjellet. De tre løpene hadde mellom 250 og 323 deltagere.

På lørdagens mellomdistanse slo Ingeborg Roll Mosland til med delt seier i D15-16. Det var uhyre jevnt og spennende; tre sekunder skilte de tre på pallen, og det var ytterligere ti sekunder ned til nummer fire.

Ane Sofie Krogh ble nummer sju i D17-20 etter fire minutter tidstap til tredje post. Derfra og ut gikk hun jevnt med teten. Ane slo tilbake med andreplass på nattsprinten lørdag kveld, 18 sekunder fra seier. Ingeborg ble også nummer to her.

Søndag var det forkortet mellomdistanse med en rekke utspekulerte langstrekk i bra løypenett. Ane fikk en ny pallplass, hun gikk inn som nummer tre, 1.48 bak. Ingeborg fikk noen bom på slutten, men ble likevel nummer fem, bare 2.15 bak vinneren. Arnhild tok andreplass i D50. I alt sju Oppsal-løpere stilte til start i helgen.

Resultater mellomdistanse lørdag: https://eventor.orientering.no/Events/ResultList?eventId=11830&groupBy=EventClass

Resultater nattsprint lørdag: https://eventor.orientering.no/Events/ResultList?eventId=12299&groupBy=EventClass

Resultater langdistanse søndag: https://eventor.orientering.no/Events/ResultList?eventId=11831&groupBy=EventClass

Takk til Anette for bilder.

Ingeborg delte seieren med Marie Kravdal lørdag.
Fine forhold på Sjusjøen

Neste skiorienteringshelg er på Beitostølen 25.-26.januar. Da er det både NM langdistanse, norgescup og Hovedløp for yngre – meld dere på: https://eventor.orientering.no/Events/Show/11832