Nyttårsløpet i Moss: 12 Oppsal-løpere tynte sesongen til det siste

Over 200 startende benyttet sjansen til å avslutte året og orienteringssesongen på OK Moss’ tradisjonelle nyttårsløp. Blant dem var en god kontigent fra Oppsal.

Helge rapporterer:

Var fint i Moss! Noen plussgrader og delvis skyet med en lav sol som varmet litt. Ikke noe snø eller is i løypa, og fine løyper med poster som ikke var gjemt mer enn nødvendig. Ingen klasseseire på Oppsal i dag, men 2. på Sofie og 3. på Espen. Tina hadde litt av hvert å bryne seg på i D17- i dag, med blant annet Anne M Hausken Nordberg, som stakk av med seieren.

Sekunder fra grov antrekksovertredelse.

Helge takker også Sofie og Tina for å fungere som motepoliti, og hindre ham i å løpe ut med en sokk utenpå og en sokk innenfor buksa. Skulle tatt seg ut! Men Helge fikk også tatt flotte bilder av endel av Oppsal-løperne som benyttet årets siste dag til orientering!

Denne bildekrusellen krever javaskript.

 

 

Resultater: https://eventor.orientering.no/Events/ResultList?eventId=9482&organisationId=268