Trollnatta, Natt-o-toget og Frostsprinten: Tre seiere i helgen

Sesongen er fortsatt ikke over. Oppsal kunne innkassere to nye seiere i helgen.

Kolls arrangement Trollnatta/Natt-o-toget har på kort tid blitt en kjempesuksess. Flere og flere finner ut at nattorientering er gøy, og Trollnatta gir en lavterskel-inngang for de yngste. Lørdag var det 386 startende i klassene under 12 år!

Synne Nordby Hvenekilde og Åse Lurås med (litt store) t-skjortepremier.

Det er bare i den lange løypa i Trollnatta det er resultatliste, og det var flere råtasser som gjorde det skarpt. Iben Johansen-Barli var best av Oppsal-løperne med 17.plass.

Starten går for Natt-O-Toget

Ungdommene løper fellesstarten Natt-O-Toget, og her hadde Oppsal mye å forsvare etter seier i alle klassene i fjor. Det ble selvsagt for tøft å forsvare, men Anselm Reichenbach tok hjem seieren i H15-16 etter et tett oppgjør med Philip Lehmann Romøren fra Fossum. De to klarte faktisk å rykke fra feltet! Marius Aamodt fulgte opp med tredjeplass i klassen.

Marius Aamodt og Anselm Reichenbach før start
Ingeborg Roll Mosland og Ane Hustvedt før start
Tale Nordby Hvenekilde (t.v) og Ingeborg fikk begge premie.

I D13-14 ble det andreplass til Ingeborg Roll Mosland og fjerdeplass til Ane Hustvedt. Det var i det hele tatt mange fine resultater, ta en kikk her: https://eventor.orientering.no/Events/ResultList?eventId=10910&groupBy=EventClass

Søndag var det duket for Røyken OLs tradisjonelle Frostsprinten. Her sørget Amelie Aamodt for klasseseier i D17-20. En fin opptur for Amelie som har hatt mye skader denne sesongen. Petter Næss tok seieren i H60. Mari Kalleson tok en fin andreplass i D13-14, mens Marius Aamodt fikk samme plassering i H15-16.

Resultater Frostsprinten: https://eventor.orientering.no/Events/ResultList?eventId=10560&groupBy=EventClass