Harry Lagert-finalen: Flere flotte plasseringer, lang og fin kveld

Oppsal markerte seg sterkt i Harry Lagert-finalen, med pallplasser i både Ola og Lokal. Over 100 deltagere stilte til start fra Maridalen skole, blant dem 7 fra Oppsal.

Sigve Vågsnes gikk ut i tet i Ola-klassen, men måtte tåle en smell som fikk flere av dem som satt trygt hjemme i stua og fulgte gps-sporet til å sette fredagskosen i halsen.

Dermed løp han seg ut av seierskampen, mens Kristoffer Fiane Pedersen likevel sikret Oppsal-pallplass ved å bli nummer to, 1.27 bak vinneren:

Kornelius Kriszat-Løvfald, Kristoffer og Anders Øksenholt.

I Lokal imponerte Christoffer Ånensen, som løp seg opp en plass fra fjerde til tredjeplass på jaktstarten, med kveldens smarteste spurt – et hopp over gjerdet som fintet ut konkurrentene.

I nattløp er det alltid drama, og Jakob var blant dem som fikk en lang kveld i skogen. Etter en fin start på løpet ble det først en storbom og deretter sololøp gjennom natta helt til lykta sa fra om at det var på tide å komme seg hjem…

En lettet far har fått Jakob i mål. Nattløp er nervepirrende.