25-mannamedeln: Tre seiere, mange sterke løp

Oppsal-troppen var langtfra ferdig etter lørdagens sterke stafett-innsats, og slo til på nytt på søndagens mellomdistanse.

Det fine og utfordrende terrenget ved Nytorps Ängar var godt egnet for mellomdistanse. Det ble tre klasseseiere til Oppsal. Kristoffer Fiane Pedersen vant H21A1 – med Thomas Ruud på plassen bak – og Vilhelm Skaug Gilhuus-Moe og Eskil Hobøl hadde beste tid i henholdsvis H14Kort og H12Kort.

Sondre og Christoffer diskuterer veivalg

Det var mange fine løp: Christoffer Ånensen og Sondre Olaussen ble nummer ni og 15 i et stort H14-felt. Ane Sofie Krogh og Tina Kalleson ble nummer 14 og 17 i D18Elite. Vigdis Hobøl fikk tredjeplass i D40, mens Kjell Winther ble nummer fire i H70.

Resultatliste: https://eventor.orientering.se/Events/ResultList?eventId=21886&groupBy=EventClass