Harry Lagerts nattcup, løp 3: Sigve dokumenterte bra form

Flere Oppsal-løpere fikk ukens andre nattløp da årets tredje løp i Harry Lagerts nattcup gikk av stabelen fra Lillomarka arena onsdag. Sigve Vågsnes, som listig nok sto over klubbmesterskapet tirsdag, hadde mest trykk i beina og imponerte med andreplass i Ola-klassen, 47 sekunder fra seier. Kristoffer Fiane Pedersen og Thomas Ruud ble nummer 10 og 12 i samme klasse.

Christoffer Ånensen tok en sterk niendeplass i Lokal, mens Ludvig Rødnes fikk samme plassering i Legendar.

Synne Nordby Hvenekilde var eneste Oppsal-løper i Rekrutt, og tok en fin åttendeplass.

Det var i alt 13 Oppsal-løpere på start. En av dem trekkes nå fram i sosiale medier-forumet Geoformers med det som allerede betegnes som årets bom. Strekklengde 153 meter, strekktid noe over 56 minutter. Gi aldri opp, sier hjemmesida for det første. For det andre er vi fulle av beundring for foreldre som kaster seg ut i barnas idrett istedet for å vente på arena.